Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
13 comentarii

Rata şomajului în judeţul Galaţi a fost de 9,11 la sută în luna martie, potrivit raportării emise de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Cu această rată a şomajului Galaţiul s-a situat în topul judeţelor cu cele mai multe persoane fără un loc de muncă.

Dacă la nivel naţional rata şomajului a fost de 5,58 la sută, cu 0,20 puncte procentuale mai mică decât cea din februarie, trei judeţe au trecut de pragul de zece la sută: Vaslui (11,20 la sută), Mehedinţi (10,37 la sută) şi Teleorman (10,08 la sută).

Citit 2228 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2013 12:57

13 comentarii

 • postat de vlad Joi, 11 Aprilie 2013 10:47 Link la comentariu
  0
  0

  Directorul SIDEX: “Scenariul închiderii Combinatului e deja pe masă!”

  Bruno Ribo, directorul ArcelorMittal Galați, in ultima conferința de presa :

  “Închiderea Combinatului, despre asta este vorba. Este deja pe masă, o spunem de mai bine de şase luni”
  “Preţul crud al energiei se află undeva la 180 lei pe megawatt. De fapt, preţul real plătit de noi este de 320 de lei. […] E imposibil să ne luptăm cu aşa ceva.“
  “Daca luăm combinatul de la Galaţi şi-l mutăm în Statele Unite ale Americii, acea unitate ar face profit.”
  “De patru ani suntem sprijiniţi financiar de compania-mamă”

  Raportează
 • postat de maty Joi, 11 Aprilie 2013 10:34 Link la comentariu
  0
  0

  http://capitalismpepaine.ro/2013/04/11/sidex-pleaca-in-polonia/

  Raportează
 • postat de gigi Joi, 11 Aprilie 2013 09:06 Link la comentariu
  0
  0

  datorita mediocritatii, lipsei de educatie si de informare a majoritatii cetatenilor, orasul acesta nu o sa se modernizeze sau o sa inainteze niciodata; aici nici autoritatile nu doresc sa se faca nimic bun in folosul comunitatii- nu se aduc investitori prin a caror investitii producatoare de plus valoare sa se creeze locuri de munca;nu gasesti de lucru iti faci o firma , dar ce sa mearga in targul asta decat tarabele jegoase din piata, chioscurile mizerabile din tabla de la coltul blocului ( ca numai dupa norme europene nu sunt echipate si amenajate)-astea sunt gusturile necioplitilor din oras le place jegul si formeaza in continuare generatiile viitoare-in acelasi stil de viata ; .....care este viitorul orasului ???

  Raportează
 • postat de Eu cred că mult mai mare numărul celor care nu au de lucru, după neplata întrețineri la bloc. Miercuri, 10 Aprilie 2013 23:40 Link la comentariu
  0
  0

  Da, la cei 9% se mai adaugă cei ieșiți din asistența de șomaj, ba mai pui și casnici și casnicele cu vechime de ani de zile, așa că eu cred că în realitate suntem pe afară, fără locuri de muncă mult mai mulți, cred că peste 40% sau mai mult, observând imposibilitatea de plată a întrețineri pentru apartamentele în care locuim cu chiu cu vai, supraviețuind zi de zi.

  Raportează
 • postat de arceloruptincurmittal comp. care se arde in c.u.r deca s-a puna 10 lei in plus la salariul de kkt al muncitorilor Miercuri, 10 Aprilie 2013 22:19 Link la comentariu
  0
  0

  ASTIA INREGISTRATI,9 LA SUTA ,PLUS AIA CARE LI SA EXPIRAT SOMAJUL 30 LA SUTA ,FAC IN TOTAL 39 DE PROCENTE,JUDET VARZA

  Raportează
 • postat de un galatean Miercuri, 10 Aprilie 2013 00:11 Link la comentariu
  0
  0

  deja au aparut gasti prin tiglina care urmaresc victime pentru buzunarit si furat telefoane mobile! Vin tot felul de taranoi din satele invecinate si dau lovituri in ganguri si politia nu exista. Daca vad prin jurul blocului o echipa de gardieni publici la 2-3 luni este bine! In 2007 treceau la 2-3 ore maxim!
  Somajul aduce saracie, hotie, decventa intr-un cuvant. Ca fapt divers somajul in judetul galati sare de 32.000 de someri! NEOFICIAL FIRESTE!

  Raportează
 • postat de smotocila Marți, 09 Aprilie 2013 23:31 Link la comentariu
  0
  0

  Aloooooooooooooooo..pe cine mintiti voi? Ori sunteti prosti , ori sunteti dusi de nas, de mafia politica a orasului, rata somajului este de cel putin 30 % . NESIMTITILOR MINCINOSI ORDINARI!

  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI Marți, 09 Aprilie 2013 22:35 Link la comentariu
  0
  0

  Doar 266de zile ramase pt publicarea LISTEI RUSINII

  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU

  -266 de zile pt a nu ii
  uita pe cei care iar au TRADAT-CCM
  din AMG, girati de cei TRADATI!

  Inst. de monitorizare si statistica a
  SOLIDARITATII atentioneaza
  salariatii din AMG despre
  posibilitatea caderilor masive de
  sectii si uzine la locul lor de munca .
  Toate astea pe fondul acumularilor
  de nepasare,tradare,si lasitate a
  diferitelor categorii sociale din aceasta fabrica.

  Raportează
 • postat de Anonim Marți, 09 Aprilie 2013 16:00 Link la comentariu
  0
  0

  Luati aminte, 9% sunt cei care au iesit in somaj in ultimele 6 luni sau un an. Insa cred ca sunt de 2-3 ori mai multi cei care efectiv nu au loc de munca.

  Raportează
 • postat de felix motanul ce am halit sunca inainte la altii Marți, 09 Aprilie 2013 15:01 Link la comentariu
  0
  0

  dati un search pe google "gindul" si veti citii tot ce trebuie sa stiti despre nivelul actual de trai in galati si in restul romaniei.

  Raportează
 • postat de Cand iesim in strada, odata pentru totdeauna? Ce mai asteptam? Marți, 09 Aprilie 2013 14:56 Link la comentariu
  0
  0

  Orice subiect de acest gen, trebuie sa se termine cu " Cand p... mea, iesimt toata tara, in strada" Ce p..mea mai asteptam,

  Raportează
 • postat de suparat Marți, 09 Aprilie 2013 14:50 Link la comentariu
  0
  0

  ati innebunit, asta e o rata de somaj sub a germaniei. traim super si ne mintim unii pe altii de numai putem. a.n.o.f.m face parte dintr-un sistem mincinos de raportare de date reale. a.j.o.f.m galati e institutia publica cu rezultate reale aproape de zero. de ce se numara numai cei ce sint in perioada de inregistrare de somaj? toti ceilalti ce depasesc perioada legala si ies din somaj ce fac, mor sau dispar? cei ce nu se inscriu in baza de date a a.j.o.f.m din diferite motive, lipsa de informare sau incredere intr-o forma bugetara de gestionare reala a fortei de munca la ce rubrica apar? cei ce lucreaza la negru cind apuc la ce rubrica sint prinsi? persoanele ce nu gasesc un loc de munca in galati, pe considerente de pregatire, experienta, virsta, sex, pe o piata a muncii foarte slaba ca numar de locuri de munca si salarii mult mai mici ca-n alte orase sint mult mai multe la numar. de ce s-a facut acel recensamint privind statutul si starea populatiei daca indicele de somaj e dat de o cifra data de a.f.o.j.m? . pina la urma ar trebui un alt indicator sa arate adevarul, cel al persoanelor ce nu au loc de munca, si nu cel a persoanelor aflate intr-o evidenta de o perioada de timp. sintem, judetul galati pe locul 30 din tara ca nivel de trai potrivit unui articol dintr-un ziar national. clasificarea s-a facut dupa multe criterii, va las pe voi sa cititi intreg articolul ce arata doar 6 judete din romania sub noi. rusine galati, rusine celor ce l-au condus dupa 90, rusine noua ca ne suportam soarta rezultata din activitatea alesilor nostrii, pe aproape aceeasi bani dati la bugete locale prin impozit si dari ca un timisorean, bucurestean, sibian, clujan, etc, judete fruntase la nivelul de trai in romania.

  Raportează
 • postat de Johnescu Marți, 09 Aprilie 2013 14:32 Link la comentariu
  0
  0

  Sincer ma asteptam la o rata mai mare, daca ne gandim ca in judet sunt foarte putine locuri de munca. Sunt curios de procentul de someri din oras...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.