EXCLUSIV VIAŢA LIBERĂ: Cum să scapi de datoriile la bănci

EXCLUSIV VIAŢA LIBERĂ: Cum să scapi de datoriile la bănci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În doar cinci ani, întârzierile gălăţenilor la plata creditelor au crescut de 30 de ori! * Cu împrumuturi neachitate de 800 milioane de lei dintr-un total de 4 miliarde de lei, Galaţiul se află pe locul patru pe ţară ca nivel al restanţelor la creditare * Restructurarea sau refinanţarea împrumuturilor pot fi o scăpare de sub presiunea creditelor, dar ofertele băncilor pot ascunde şi „capcane”


Restanţele gălăţenilor la achitarea creditelor contractate la bănci au ajuns la aproape 800 milioane de lei, reprezentând aproape o cincime (19,51 la sută) din totalul de 4 miliarde de lei al creditelor acordate la nivelul Galaţiului. Acesta este în principal efectul atât al contractării cu prea multă uşurinţă a unor împrumuturi, cât şi al deteriorării situaţiei economie şi, respectiv, al diminuării veniturilor la nivelul Galaţiului. Practic, după cum rezultă din datele centralizate de BNR, doar trei judeţe mai un procent atât de ridicat al creditelor restante, în condiţiile în care media pe ţară a creditelor cu probleme este de 14 la sută.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 6390 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2013 09:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.