Al treilea magazin PRET FIX se deschide la Galaţi

Al treilea magazin PRET FIX se deschide la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După succesul avutcuprimele două magazine, reţeaua PRET FIX se extinde în Galaţi prin deschiderea unui nou punct comercial. Al treilea magazin PRET FIX va funcţiona, începând cu data de 28 iunie, pe strada Roşiori nr. 2, în apropierea Treistar.

Conceptul unic care stă la baza lanţului de magazine PRET FIX este de a pune la dispoziţia gălăţenilor produse de calitate la preţuri mici, rotunde şi fixe, totul într-un cadru modern şi într-o atmosferă prietenoasă. Oamenii au înţeles deja acest lucru, motiv pentru care lanţul comercial este în plină dezvoltare.

„Preţurile din România sunt mari. Sunt mai mari ca în Vest, iar salariile nu se compară. Misiunea noastră este să oferim clienţilor noştri preţul corect. Nimeni nu trebuie să plătească mai mult decât face. Acesta este scopul nostru”, spunea Gabi Pascal, director general PRET FIX, la sfârşitul lunii februarie, cu ocazia lansării primului magazin la Galaţi.

Alături de nenumăratele surprize din magazin, PRET FIX va premia, în ziua deschiderii, cumpărăturile de peste 50 de lei. Celelalte două magazine sunt situate în Micro 18, pe strada Brăilei nr. 250, ieşirea spre Tecuci, şi în Piaţa Centrală, pe strada Traian, vizavi de capătul liniei de tramvai.

www.pret-fix.ro

www.facebook.com/pret-fix

Telefon: 0372 77 07 91

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

MATERIAL PUBLICITAR

 

Citit 6122 ori Ultima modificare Joi, 26 Iunie 2014 15:17