LOTERIA BONURILOR FISCALE/ Care sunt bonurile CÂŞTIGĂTOARE aferente lunii octombrie
Foto: Foto "Viaţa liberă"

LOTERIA BONURILOR FISCALE/ Care sunt bonurile CÂŞTIGĂTOARE aferente lunii octombrie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Duminică, 22 noiembrie, a avut loc extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în perioada 1 - 31 octombrie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, pentru maximum 100 de câştigători, care vor fi desemnaţi în urma altei extrageri dacă se depăşeşte numărul.

REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE:

Luna câştigătoare: 10 - luna octombrie

Ziua câştigătoare: 11

Valoarea câştigătoare: 772 lei

Bonurile în valoare de 772 lei emise pe 11 octombrie au ieşit, astfel, câştigătoare la extragerea lunară a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală. PENTRU DETALII, CLICK AICI

Citit 3089 ori Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2015 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.