Creşte numărul locurilor de muncă din Galaţi

Creşte numărul locurilor de muncă din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ultimele date centralizate ale Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) arată că, în Galaţi, la jumătatea lunii martie, sunt disponibile 198 de locuri de muncă, cele mai multe pentru candidaţii cu studii medii. Astfel, şomerii din evidenţele AJOFM-ului pot aplica, prin intermediul agenţiei, la un post de agent comercial (1), asamblor montantor profile şi geam termopan (2), cofetar (5), croitor (3), electromecanic auto (1), frizer (2), lăcătuş mecanic (2), manipulant marfă (5), mecanic auto (4), şofer (9), etc. Cele mai multe posturi vacante sunt pentru postul de operator confecţioner, 30 la număr,  muncitor necalificat în industria confecţiilor, tot 30, patiser şi brutar, câte zece locuri, şi muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide, 20.

Pentru şomerii cu studii superioare sunt doar două locuri de muncă disponibile, unul de şef serviciu de vânzări şi unul de subinginer mecanic tehnologia construcţiilor de maşini.

La cei aproape 17.800 de şomeri pe care îi are Galaţiul, 198 de locuri de muncă sunt, în continuare, foarte puţine. Însă, având în vedere că cel puţin un angajator, Computer Generated Solutions (CGS), o companie americană de call-center despre care s-a mai scris în ziarul nostru, a anunţat că va oferi aproximativ 2.000 de posturi în primele 18 luni de la deschidere, lucrurile par că se vor îmbunătăţi. Când anume, încă nu se ştie.

Pentru accesarea ofertei de muncă, şomerii pot merge la sediul AJOFM, din strada Domnească nr. 191, de luni până vineri, între orele 8,30-16,30.

Citit 3572 ori Ultima modificare Duminică, 20 Martie 2016 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.