Trei MINIBURSE cu JOBURI vacante, în două zile

Trei MINIBURSE cu JOBURI vacante, în două zile
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Miercuri și joi, respectiv 7 și 8 septembrie, vor fi două zile pline la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi, cu trei oferte substanţiale de locuri de muncă în numai două zile.

Prima este cea a combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi, prin Şcoala de Ucenici, aflată la a doua „strigare” în această vară. Pentru completarea celor 100 de locuri, oferite tinerilor de 18-25 de ani cu specializarea de mecanic, electrician sau electromecanic, reprezentanţii combinatului au mers şi în Tecuci, două zile la rând, pentru a vorbi cu tinerii de acolo. Astăzi, 7 septembrie, de la ora 10,00, tinerii doritori să devină ucenici în ArcelorMittal sunt aşteptaţi din nou, la sediul AJOFM din str.Domnească 191.

Tot miercuri, la ora 14,00, se încheie perioada de înscrieri la cursul de calificare pentru meseria de confecţioner-asamblor articole din textile, organizat de furnizorul gălăţean de echipamente militare Adina SRL, sub brandul Invictus.

În fine, joi, la ora 10,00, la sediul AJOFM Galaţi sunt aşteptaţi cei interesaţi să se angajeze într-unul din cele până la 300 de locuri de muncă oferite de firma Gi Group, în judeţele Arad şi Timiş, muncitorilor necalificaţi.

Citit 2197 ori Ultima modificare Marți, 06 Septembrie 2016 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.