ANAF invită contribuabilii la discuţii pe teme fiscale

ANAF invită contribuabilii la discuţii pe teme fiscale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, în această lună, 113 întâlniri cu contribuabilii din toată ţara, persoane fizice sau juridice, pe teme de interes general sau local. În cele mai multe cazuri, temele de discuţii sunt propuse de contribuabili, de asociaţi profesionale sau ONG-uri, dar vizează şi cele mai recente modificări ale legislaţiei fiscale.

La nivelul judeţului nostru, întâlnirile cu reprezentanţii ANAF sunt organizate de structurile Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi şi sunt în număr de şase. Primele două au avut loc pe 1 septembrie, la sediul CECCAR şi la cel al AJFP Galaţi, şi au avut ca teme „Noutăţi fiscale şi calendarul obligaţiilor fiscale”, respectiv, „Impozitarea veniturilor realizate din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal”. Vor urma: „Noutăţi legislative şi obligaţii declarative cu termen 26 septembrie 2016”, pe 15 septembrie, ora 10,00, la sediul AJFP din strada Brăilei, cam. 313; „Modalităţi de impozitare a veniturilor din activităţi independente”, pe 19 septembrie, la Serviciul Fiscal Municipal Tecuci din str. 1 Decembrie 1918, cam.1; „Serviciile oferite de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. OMFP nr. 943/2016 privind tipurile de creanţe fiscale care pot fi plătite prin intermediul cardurilor bancare prin POS”, pe 23 septembrie, ora 10,00, la sediul SFO Tg. Bujor din str. Gen. Eremia Grigorescu, cam.3; „Aspecte privitoare la formularul 394 – Declaraţie informativă privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA”, în ziua de 26 septembrie, ora 10, tot la sediul SFM Tecuci.

Lista cu toate întâlnirile şi subiectele puse în discuţie este disponibilă pe site-ul ANAF, la rubrica Info Publice. Cei interesaţi să participe la aceste întâlniri se pot înscrie prin intermediul „Formularului de asistenţă”.

Citit 1983 ori Ultima modificare Luni, 05 Septembrie 2016 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.