Mai puţină carne din producţie proprie

Mai puţină carne din producţie proprie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Cantitatea de carne de vacă obţinută din sacrificări, în abatoarele din ţară, a fost mai mică în luna septembrie a acestui an faţă de aceeaşi lună a anului trecut. În septembrie 2015, se obţinuseră din sacrificări 9.247 de kilograme de carne, în vreme ce în acest an, tot în septembrie, se obţinuseră doar 8.600 de kilograme. O situaţie similară s-a înregistrat şi la carnea de porc. Dacă în septembrie 2015, carnea provenită din abatoare totaliza 28.457 tone, anul acesta, în aceeaşi lună, cifra era de doar 26.440 tone.
Interesant este că n-a scăzut, totodată, şi consumul de carne al românilor. Mâncăm, deci, cam aceleaşi cantităţi de carne, doar că mare parte din ea provine din import.

Citit 1343 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2016 17:07

1 comentariu

  • postat de Ciprian Vineri, 11 Noiembrie 2016 09:51 109.166.155.*** Link la comentariu
    0
    0

    Misto poza. Un porc transat si cu capul separat. Nu e rau, se completeaza frumos cu articolul de ieri cu crima prin decapitare...

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.