Mai puţină carne din producţie proprie

Mai puţină carne din producţie proprie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cantitatea de carne de vacă obţinută din sacrificări, în abatoarele din ţară, a fost mai mică în luna septembrie a acestui an faţă de aceeaşi lună a anului trecut. În septembrie 2015, se obţinuseră din sacrificări 9.247 de kilograme de carne, în vreme ce în acest an, tot în septembrie, se obţinuseră doar 8.600 de kilograme. O situaţie similară s-a înregistrat şi la carnea de porc. Dacă în septembrie 2015, carnea provenită din abatoare totaliza 28.457 tone, anul acesta, în aceeaşi lună, cifra era de doar 26.440 tone.
Interesant este că n-a scăzut, totodată, şi consumul de carne al românilor. Mâncăm, deci, cam aceleaşi cantităţi de carne, doar că mare parte din ea provine din import.

Citit 1606 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2016 17:07

1 comentariu

  • postat de Ciprian
    Vineri, 11 Noiembrie 2016 09:51
    109.166.155.***
    Misto poza. Un porc transat si cu capul separat. Nu e rau, se completeaza frumos cu articolul de ieri cu crima prin decapitare...
    0
    0
    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.