În combinatul siderurgic. Modernizare - Investiţie de 6 milioane de euro la Linia de Zincare

În combinatul siderurgic. Modernizare - Investiţie de 6 milioane de euro la Linia de Zincare
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un pachet de investiţii şi modernizări tehnice în valoare de peste 6 milioane de euro a fost pus în funcţiune la Linia de Zincare a combinatului ArcelorMittal Galaţi, fapt ce va permite obţinerea de produse siderurgice de calitate superioară, informează compania.
Investiția a constat într-un pachet de modernizări tehnice derulate în toate sectoarele Liniei de Zincare - fie că a fost vorba de extinderea preîncălzirii cuptorului de tratement termic, facilităţile de inspectare a tablei zincate sau alinierea liniilor de producţie etc., urmate de corecții tehnice derulate de specialiștii în mentenanță.
“Acest pachet investițional ne permite să ne adaptăm la noile cerințe ale clienților noștri în privința calității (suprafață, planeitate, aspect), asigură o mai bună fiabilitate a Liniei de Zincare, operațiuni mai sigure din punctul de vedere al securității muncii precum și un volum de producție crescut”, a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galați.
“De asemenea, cu aceste modernizări, Linia de Zincare este acum capabilă să livreze produse excelente pentru noua Linie de Acoperire Organică”, a precizat Ribo.
Atât produsele obţinute la Linia de Zincare, cât şi cele care vor fi obţinute la noua Linie de Acoperire Organică sunt produse cu valoare adăugată mare, ce asigură creşterea competitivităţii combinatului gălăţean pe piaţa oţelului.

Citit 3860 ori Ultima modificare Marți, 02 Mai 2017 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.