AJOFM. Agenţii de securitate şi "textiliştii", printre cei mai căutaţi

AJOFM. Agenţii de securitate şi "textiliştii", printre cei mai căutaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

291 este numărul locurilor de muncă oferite în această săptămână de agenţii economici gălăţeni, cu 30 mai multe decât săptămâna trecută. Într-un top al denumirilor ocupaţionale, cele mai multe joburi oferite sunt pentru agent de securitate (15), ambalator manual (21), operator confecţioner industrial îmbrăcăminte (50), muncitor necalificat, ospătar, patiser, supraveghetor jocuri cazino (câte 10), vânzător (15). Doar 16 dintre cele 291 de locuri de muncă sunt destinate gălăţenilor cu studii superioare.
Printre acestea se numără posturi de consilier/expert/economist (oferite de Decovil şi de Mar-Ina Prodprest), inginer în industrie alimentară (Patisgal SRL), inginer mecanic (Mar-Ina Prodprest şi Aliance Green Service), inginer producţie (Mar-Ina) şi inginer textile-pielărie (Adina SRL).
Printre angajatorii gălăţeni care au înregistrat cele mai numeroase oferte de locuri de muncă la AJOFM, în această săptămână, sunt Neidan SRL (30 de locuri de muncă), Patisgal SRL (57 de  posturi), Cozamin (50 de confecţioneri textili) şi Menarom (21 de posturi).

Citit 2166 ori Ultima modificare Duminică, 06 August 2017 22:03

2 comentarii

 • postat de Ai pus punctul pe I
  Joi, 10 August 2017 03:17
  @ariciul
  ... din pacate situatia pe care ai adus-o tu in discutie nu se intalneste numai in cazul proprietarilor de sclavi din confectii ci este una aproape generalizata (in mediul privat), situatie la care autoritatile inchid ochii iar unii dintre autorii de articole din acest ziar o sustin pe fata iar, unii dintre ei, se exprima chiar in mod sarcastic-agresiv, la adresa angajatilor/somerilor aflati in aceste situatii dureroase si nedorite ...
  0
  4
  Raportează
 • postat de ariciul
  Luni, 07 August 2017 10:24
  Spuneti proprietarilor de sclavi din confectii...Ca;salariul minim pe economie este pentru ;5 zile pe saptamana ,opt ore de munca.http://www.calculator-salarii.ro/salariu-minim-pe-economie/.Cine vrea sa lucreze noaptea.Ori in weekend ori sarbatorile ,trebuie sa negocieze cu persoana,pretul orelor suplimentare.Acolo e marea prosteala ,care prosteste pe care.Da nu se intampla asa ceva.se intampla insa ca fimeile galatene,care lucra in confectii la proprietasrii astia de sclavi,sa lucreze 240 de ore pe luna pentru salariul mai mic oleaca decat minim,pentru ca trebuie platiti si latraii patronului ...un pic mai bine.
  0
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.