Fiscul nu are bani pentru paza propriului sediu!

Fiscul nu are bani pentru paza propriului sediu!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

De la 1 octombrie, intrarea în clădirea sediului Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi, din strada Portului nr. 163, nu mai este păzită de o firmă specializată, ci de angajaţii instituţiei, care stau cu rândul la poartă.

Explicaţia este simplă, dar totuşi incredibilă: Fiscul gălăţean nu are bani în buget să plătească contractul cu o firmă de pază! Mai exact, în bugetul de cheltuieli pe anul 2017, pentru paza sediului DGRFP Galaţi s-au alocat fix zero lei. Este pentru prima dată când DGRFP Galaţi se confruntă cu o astfel de situaţie, ne-a spus directorul general Eugen Ciorici, care ne-a asigurat totodată că lucrurile se vor rezolva în curând.

"Contractul anterior a fost în vigoare până la 30 septembrie inclusiv, noua procedură de achiziţii fiind finalizată. Instituţia noastră a întreprins demersurile necesare în vederea suplimentării bugetului de cheltuieli pe anul 2017, astfel încât, cu concursul ANAF, după aprobarea suplimentării, situaţia va fi remediată. Ţinând cont că la sediul DGRFP Galaţi din str. Portului nr. 163, relaţia cu contribuabilii nu are caracter de permanenţă, spre deosebire de sediul AJFP Galaţi din str. Brăilei nr. 33, au fost luate măsuri, cu sprijinul colegilor, pentru asigurarea ordinii în sediul instituţiei, până la remedierea situaţiei. DGRFP Galaţi nu s-a mai confruntat cu o astfel de situaţie", ne-a declarat Eugen Ciorici.

Paza sediului Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Galaţi din str. Brăilei, acolo unde se află şi trezoreria, este asigurată de Jandarmerie.

Citit 3116 ori Ultima modificare Joi, 19 Octombrie 2017 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.