Noua conducere a Regionalei ANAF Galaţi, numită temporar

Noua conducere a Regionalei ANAF Galaţi, numită temporar
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Schimbările produse recent la conducerea Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi, despre care "Viaţa liberă" v-a informat deja, au un caracter temporar şi au fost decise prin Ordin al preşedintelui ANAF, informează un comunicat remis de instituţia gălăţeană, ca răspuns la solicitarea noastră.

Astfel, fostul director general, Eugen Ciorici, "a fost mutat temporar în funcţia publică de conducere vacantă de şef administraţie AJFP Vrancea (ca urmare a acordului exprimat de acesta), prin Ordinul preşedintelui ANAF emis în 30 octombrie 2017. Din aceeaşi zi, Silviu Pripoaie "a fost promovat temporar în funcţia publică de conducere temporar vacantă de director general al DGRFP Galaţi".

Începând cu 27 octombrie, "Elena Spătaru, având funcţia de director al Direcţiei Reglementări Vamale din cadrul Direcţiei Generale Vamale - ANAF, a fost detaşată în funcţia publică de conducere temporar vacantă de director executiv colectare din cadrul DGRFP Galaţi". Nu în ultimul rând, "Mica Mihaela Neacşu, fost şef serviciu contabilitate - DGRFP Galaţi, a fost promovată temporar în funcţia publică de conducere temporar vacantă de director executiv Servicii Interne din cadrul DGRFP Galaţi".

Răspunsul primit de la DGRFP Galaţi nu precizează şi motivele care au stat la baza acestor schimbări. "Având în vedere că numirile în funcţiile de conducere au fost făcute prin Ordin al Preşedintelui ANAF, nu deţinem informaţii suplimentare cu privire la celelalte aspecte din solicitarea dumneavoastră, se mai afirmă în comunicatul semnat de noul director general al DGRFP Galaţi, Silviu Pripoaie.

Citit 5395 ori Ultima modificare Joi, 09 Noiembrie 2017 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.