Magia Crăciunului, în căminele studenţeşti

Magia Crăciunului, în căminele studenţeşti
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

S-a dat startul atmosferei de sărbătoare şi în Campusul Studenţesc "Alexandru Ioan Cuza". Şefii căminelor au dat undă verde, aşa că studenţii care au dorit să aducă puţină voie bună şi un strop de magie în cămine au decorat brazii aflaţi la intrarea în fiecare clădire. Holul a fost împodobit cu ghirlande şi luminiţe, iar cei care au contribuit cu imaginaţie şi voie bună au fost voluntarii locatari.

De exemplu, la intrarea în Căminul G, pe lângă bradul care deţine rolul principal, te întâmpină şi un omuleţ de zăpadă, confecţionat din pahare de unică folosinţă, de Monica Tobă, şefa căminului G, alături de mai multe fete. "Am ales să împodobesc bradul împreună cu fetele, pentru că acest cămin reprezintă a doua casă, iar pentru mine, toate fetele din acest cămin fac parte din această "casă". Am vrut să simţim magia sărbătorilor şi să ne amintim, fiecare, cum împodobeam bradul împreună cu părinţii noştri", a explicat Monica.

Şi intrarea din Căminul H străluceşte a sărbătoare, datorită bradului împodobit şi decorațiunilor pline de culoare de pe geamuri şi de pe pereţi. "E frumos, e plăcut ochiului. Fiecare cămin are un brad decorat minunat, pentru că studenţii sunt foarte creativi, aşa că nu ai cum să fii trist în această perioadă magică", a declarat studenta Tamara Manolache, din căminul H.

Citit 1808 ori Ultima modificare Luni, 18 Decembrie 2017 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.