CURSURI pentru lideri şi animatori de tineret

CURSURI pentru lideri şi animatori de tineret
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Arhiepiscopia Dunării de Jos desfăşoară, în această perioadă, cursuri de formare pentru lideri şi animatori de tineret. Manifestările au debutat, săptămâna trecută, la Tecuci, pentru preoţii din protoieriile Tecuci şi Nicoreşti, iar săptămâna viitoare sunt programate cursuri la Galaţi, pentru preoţii din protoieriile Galaţi, Covurlui şi Tg. Bujor. Tot în această săptămână, cursurile s-au adresat unui număr de 25 de preoţi implicaţi în activităţi instructiv-educative cu tinerii, din cadrul protoieriilor Brăila, Făurei şi Însurăţei. Prin aceste acţiuni se urmăreşte şi dezvoltarea abilităţilor de voluntariat ale tinerilor.

În perioada anterioară organizării cursurilor, inspectorul pentru cateheză parohială din cadrul Centrului eparhial a făcut vizite misionare la mai multe parohii din cele opt protoierii ale Eparhiei Dunării de Jos, în vederea abordării dintr-o perspectivă actuală a lucrului cu tinerii.

Cursurile sunt organizate sub forma unor ateliere de formare grupate în şase module care urmăresc dezvoltarea personală prin: autocunoaştere, comunicare, gestionarea situaţiilor conflictuale, comportament, formare de lideri şi crearea echipei de lucru.

Citit 1883 ori Ultima modificare Joi, 01 Martie 2018 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.