CURSURI pentru lideri şi animatori de tineret

CURSURI pentru lideri şi animatori de tineret
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Arhiepiscopia Dunării de Jos desfăşoară, în această perioadă, cursuri de formare pentru lideri şi animatori de tineret. Manifestările au debutat, săptămâna trecută, la Tecuci, pentru preoţii din protoieriile Tecuci şi Nicoreşti, iar săptămâna viitoare sunt programate cursuri la Galaţi, pentru preoţii din protoieriile Galaţi, Covurlui şi Tg. Bujor. Tot în această săptămână, cursurile s-au adresat unui număr de 25 de preoţi implicaţi în activităţi instructiv-educative cu tinerii, din cadrul protoieriilor Brăila, Făurei şi Însurăţei. Prin aceste acţiuni se urmăreşte şi dezvoltarea abilităţilor de voluntariat ale tinerilor.

În perioada anterioară organizării cursurilor, inspectorul pentru cateheză parohială din cadrul Centrului eparhial a făcut vizite misionare la mai multe parohii din cele opt protoierii ale Eparhiei Dunării de Jos, în vederea abordării dintr-o perspectivă actuală a lucrului cu tinerii.

Cursurile sunt organizate sub forma unor ateliere de formare grupate în şase module care urmăresc dezvoltarea personală prin: autocunoaştere, comunicare, gestionarea situaţiilor conflictuale, comportament, formare de lideri şi crearea echipei de lucru.

Citit 1743 ori Ultima modificare Joi, 01 Martie 2018 18:24

1 comentariu

 • postat de Animator
  Sâmbătă, 03 Martie 2018 20:23
  82.76.10.***
  Un animator este un artist care creează mai multe imagini, cunoscute sub numele de cadre, care dau o iluzie de mișcare numită animație atunci când sunt afișate în succesiune rapidă. Animatorii pot lucra într-o varietate de domenii, inclusiv film, televiziune și jocuri video. Animația este strâns legată de producția cinematografică și filmarea este extrem de intensă pentru muncă, ceea ce înseamnă că cele mai importante lucrări necesită colaborarea mai multor animatori. Metodele de creare a imaginilor sau cadrelor pentru o piesă de animație depind de stilurile artistice ale animatorilor și de domeniul lor
  Wikipedia
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.