Începe GALMED - cel mai mare eveniment în viaţa medicală de la Dunărea de Jos

Începe GALMED - cel mai mare eveniment în viaţa medicală de la Dunărea de Jos
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste 300 de studenţi, farmacişti, medici rezidenţi, medici dentişti, asistenţi medicali şi moaşe din ţară şi din străinătate (studenţi din Enna şi Chişinău) vor participa, în intervalul 22-25 martie, la cea de-a VIII-a ediție a "GALMED", organizat de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi (SSMG).

Ceremonia de deschidere va avea loc în Sala Multimedia de la Grădina Botanică, joi, de la ora 17,00. În cele patru zile ale congresului, vor fi conferinţe în plen, workshopuri pe teme de interes din domeniul sănătăţii, dar şi prezentări ale lucrărilor ştiinţifice studenţeşti, programul fiind disponibil pe site-ul www.galmed.ssmg.ro.

Vor conferenţia în faţa participanţilor: dr. Viorica Buta din Franţa, prof. Roxana Ioana Georgescu, manager şi trainer la GMedComm Bucureşti, prof. univ. dr. Rodica Mihaela Dinică, conf. univ. dr. farmacist Olimpia Dumitriu Buzia şi conf. univ. dr. Mihaela Moisei, de la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, conf. univ. dr. Elena Lăcrămioara Lisă şi Cristina Elena Ovidenie, farmacist-şef la Spitalul de Psihiatrie "Elisabeta Doamna" Galaţi, dr. Andrei Alexandru Iliescu de la UMF Craiova. Manifestarea beneficiază de sprijin din partea Colegiului Medicilor din România, Colegiului Farmaciştilor din România şi Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România. Cei care nu au reuşit să se înscrie ca participanţi o mai pot face joi, între orele 12,00-16,00, la secretariatul Congresului, de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Galaţi.

Citit 2384 ori Ultima modificare Luni, 19 Martie 2018 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.