A doua simulare a admiterii la Facultatea de Medicină şi Farmacie

A doua simulare a admiterii la Facultatea de Medicină şi Farmacie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi (SSMG) păstrează tradiţia de a sprijini an de an persoanele care îşi doresc o carieră în alb, organizând Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galaţi.

Cea de-a doua simulare va avea loc în data de 9 iulie, în corpul MG al Facultăţii de pe strada Eroilor, colţ cu Nicolae Bălcescu, vizavi de CNVA, iar participanţii vor trebui să fie prezenţi începând cu ora 8,00.

Acţiunea se doreşte a fi un punct de plecare pentru elevii de clasa a XI-a şi cei care tocmai au absolvit examenul de bacalaureat, oferindu-le prilejul de a se familiariza cu atmosfera şi subiectele de examen. La ediţia din 6 mai au participat peste 150 de elevi, atât din Galaţi şi oraşele învecinate, cât şi din Republica Moldova.

Simularea este structurată conform metodologiei de admitere în vigoare a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi, astfel că participanţii vor putea susţine examene pentru fiecare din cele cinci specializări ale instituţiei: Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, Asistenţă Medicală Generală şi Moaşe.

La finalul celor trei ore de examen, participanţii vor avea ocazia să observe metoda de corectare, vor putea trage concluziile referitoare la dificultatea testelor şi, de asemenea, vor avea oportunitatea de a discuta cu studenţi din ani mai mari.

Înscrierile pentru simulare au loc pe site-ul  http://simulare.ssmg.ro/.

Citit 2189 ori Ultima modificare Marți, 26 Iunie 2018 00:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.