Un sfert din locurile la buget, ocupate în prima săptămână a sesiunii a doua
Foto: Facebook, Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați

Un sfert din locurile la buget, ocupate în prima săptămână a sesiunii a doua
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

95 de candidaţi s-au înscris la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, după prima săptămână din a doua sesiune de admitere, cea pe bază de dosar. Cele mai căutate facultăţi sunt: Inginerie şi Automatică Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică.

"Pe 15 şi 16 august nu se fac înscrieri la sediul central, pentru că sunt zile libere, dar pe 17, în ultima zi din prima etapă, da. Pe 18 vor fi probele eliminatorii, iar duminică tragem linie şi prezentăm situaţia pentru cea de-a doua etapă de înscriere. Suntem optimişti, credem că se vor ocupa toate locurile bugetate", a declarat prorectorul Ştefan Baltă.

Cei înscrişi acum sunt dintre cei care, din varii motive, nu au mai reuşit să îşi depună dosarul în iulie, mai puţini cei care vor să urmeze o a doua facultate. Admiterea a II-a se desfăşoară etapizat, cu afişări intermediare, până pe 15 septembrie, aşa că cei care se grăbesc pot prinde unul din cele 410 locuri la buget şi 1.262 de locuri cu taxă, rămase libere după prima sesiune de vară. Înscrierile pentru toate facultăţile unde mai sunt locuri disponibile au loc la sediul central al Universității, din str. Domnească nr. 47.

După afişarea rezultatelor, cea de-a doua etapă va avea loc în intervalul 20-31 august, iar cea de-a treia, şi ultima, între 3 şi 15 septembrie. Probe eliminatorii pentru arte şi sport vor mai fi pe 1 şi 16 septembrie.

Înscrierile pentru Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila se fac la sediul din strada Calea Călăraşilor nr. 29, după același calendar. Pe 17 septembrie se va trage linie şi vor fi afişate rezultatele finale.

Citit 1772 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2018 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.