Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

„Sport, sănătate, voie bună!” la Şcoala 22 din Galaţi unde, marţi, timp de 50 de minute, peste o sută de elevi, de la cei mai mici până la cei mari, au participat la o activitate în premieră: alături de doi traineri profesionişti de la „One Gym”, copiii au făcut mişcări de fitness şi au putut afla informaţii despre ceea ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă. Elevii au fost îndrumaţi de pe terenul de sport de cei doi instructori, au fost încurajaţi de părinţi şi bunici de pe margine şi au avut alături de ei pe câteva cadre didactice ale şcolii, care au încercat să ţină pasul cu ei.
Scopul principal al acestei ore de fitness, pe care mulţi dintre cei prezenţi au spus că şi-o doresc repetată măcar o dată pe săptămână, a fost acela de a-i face pe părinţi să conştientizeze rolul sportului şi al unei alimentaţii sănătoase în viaţa copiilor lor. De asemenea, este promovat un stil de viaţă sănătos, prin practicarea activităţilor fizice, combaterea sedentarismului şi a complicaţiilor generate de acesta (obezitate, celulită, deficienţe imunitare).

Citit 694 ori Ultima modificare Marți, 09 Octombrie 2018 20:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro