Prima vacanţă din acest an şcolar

Prima vacanţă din acest an şcolar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Prima vacanţă pentru elevii din învăţământul primar şi preşcolar va începe pe 27 octombrie şi se va încheia pe 4 noiembrie. Vacanţa de iarnă va fi între 22 decembrie şi 13 ianuarie, iar cea intersemestrială, între 2 şi 10 februarie. Anul şcolar 2018 - 2019 are 34 de săptămâni şi se încheie pe 14 iunie. Elevii din clasa a XII-a vor încheia cursurile cu două săptămâni mai devreme, pe 31 mai. Elevii clasei a VIII-a încheie cursurile în 7 iunie, cu o săptămână mai devreme.

Citit 2812 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Octombrie 2018 17:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro