Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Şantierul Naval Damen Galaţi a organizat sâmbătă, 20 octombrie, în parteneriat cu Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, un concurs de grafică şi pictură la care au participat atât copiii de la clasele Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, cât şi cei ai salariaţilor şantierului gălăţean. Concursul s-a desfăşurat pe două categorii: juniori şi seniori. Grupa juniorilor a fost constituită de copii între 6 şi 10 ani,  care au realizat lucrările pe loc, sub îndrumarea profesorilor lor. Seniorii, cu vârste între 11 şi 18 ani, au predat în avans lucrările făcute. Elementul de noutate l-a constituit însăşi expoziţia aniversară Damen din holul Universităţii „Dunărea de Jos”, majoritatea juniorilor vizitând-o pentru prima dată. Premierea a avut loc în decursul aceleiaşi zile, după ce juniorii au finalizat lucrările și și-au reîncărcat bateriile cu fructe și prăjituri delicioase. Cele mai reuşite lucrări au fost expuse în cadrul expoziţiei, pe panouri, alături de celelalte exponate. Şi celelalte desene şi picturi pot fi văzute, fiind păstrate în albume speciale etalate tot în cadrul expoziției.

Citit 606 ori Ultima modificare Luni, 22 Octombrie 2018 18:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro