Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Iulia Nicoleta Banaga, studentă a Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, a câştigat, în cadrul Campionatului Naţional Universitar de atletism de la Bacău, proba de 60 de metri garduri, cu timpul de 8,88 secunde. În proba de 400 de metri, sportiva a ocupat poziţia secundă. Campionatul Naţional Universitar de sală a fost organizat în parteneriat de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău, Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării Sportului şi Sănătăţii, cu sprijinul Federaţiei Române de Atletism, al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Bacău şi al Inspectoratului Judeţean Şcolar Bacău. Iulia Nicoleta Banaga este studentă în anul I la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Citit 700 ori Ultima modificare Luni, 04 Februarie 2019 18:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro