Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
2 comentarii

Departamentul de Formare Continuă şi Transfer Tehnologic (DFCTT) din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi organizează programul postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională continuă "Achiziţii publice". Vor fi 96 de ore de curs, în perioada 16 martie - 1 mai 2019, ţinute doar în weekend, de o echipă de specialişti la nivel naţional în domeniul achiziţiilor publice, coordonaţi de expert Ecaterina Milica Dobrotă.

Programul se adresează absolvenţilor din învăţământul superior acreditat, cu minimum ciclul I de studii universitare de licenţă. Dosarul de înscriere conţine: copie după diploma de licenţă, certificată "conform cu originalul"; copie certificat de naştere, certificat de căsătorie (în cazul schimbării numelui); copie BI/CI.

Înscrierile se fac la sediul DFCTT din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, str. Domnească nr. 47, sala U109, sau în format electronic, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Contractele se pot încheia pentru solicitanţi persoane juridice sau fizice. La finalizarea cursurilor se eliberează un certificat de atestare a competenţelor profesionale şi un supliment descriptiv.

Citit 751 ori Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2019 17:26

2 comentarii

 • postat de Ionache Marți, 12 Februarie 2019 12:13 79.220.76.*** Link la comentariu
  0
  0

  Vă mulțumesc! Foarte folositor. Consider că fiecare persoană și specialist trebuie să se afle în contunuă dezvoltare atât personală, cât și profesională. Pe lângă cursuri și conferințe, cărțile de dezvoltare personală m-au ajutat mult.

  Raportează
 • postat de Simona Marți, 12 Februarie 2019 11:29 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  1

  Dar un Curs pentru elaborarea proiectelor din Fonduri Europene cand se face?

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro