Curs pentru specialişti în achiziţii publice, la ”Dunărea de Jos”. Detalii ÎNSCRIERI

Curs pentru specialişti în achiziţii publice, la ”Dunărea de Jos”. Detalii ÎNSCRIERI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Departamentul de Formare Continuă şi Transfer Tehnologic (DFCTT) din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi organizează programul postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională continuă "Achiziţii publice". Vor fi 96 de ore de curs, în perioada 16 martie - 1 mai 2019, ţinute doar în weekend, de o echipă de specialişti la nivel naţional în domeniul achiziţiilor publice, coordonaţi de expert Ecaterina Milica Dobrotă.

Programul se adresează absolvenţilor din învăţământul superior acreditat, cu minimum ciclul I de studii universitare de licenţă. Dosarul de înscriere conţine: copie după diploma de licenţă, certificată "conform cu originalul"; copie certificat de naştere, certificat de căsătorie (în cazul schimbării numelui); copie BI/CI.

Înscrierile se fac la sediul DFCTT din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, str. Domnească nr. 47, sala U109, sau în format electronic, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Contractele se pot încheia pentru solicitanţi persoane juridice sau fizice. La finalizarea cursurilor se eliberează un certificat de atestare a competenţelor profesionale şi un supliment descriptiv.

Citit 2059 ori Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2019 17:26

2 comentarii

 • postat de Ionache
  Marți, 12 Februarie 2019 12:13
  79.220.76.***
  Vă mulțumesc! Foarte folositor. Consider că fiecare persoană și specialist trebuie să se afle în contunuă dezvoltare atât personală, cât și profesională. Pe lângă cursuri și conferințe, cărțile de dezvoltare personală m-au ajutat mult.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Simona
  Marți, 12 Februarie 2019 11:29
  81.12.149.***
  Dar un Curs pentru elaborarea proiectelor din Fonduri Europene cand se face?
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.