Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Departamentul Ingineria Fabricaţiei de la Facultatea de Inginerie va organiza, în această săptămână, o întâlnire de lucru în cadrul proiectului South Mediterranean Welding Centre for Education, Training and Quality Control - SM Weld, program "Erasmus+". Cadre didactice de la Universitatea din Monastir, Ecole Nationale d'Ingénieurs de Monastir - ENIM din Tunisia vor asista, în intervalul 11-15 martie, la cursuri de formare şi demonstraţii practice şi vor face vizite de lucru în Şantierul Naval Damen din Galaţi şi SC Ductil SA Buzău. Obiectivul general al proiectului este înfiinţarea unui Centru de Educaţie, Formare şi Asigurarea Calităţii în domeniul Sudării în ţările partenere, Algeria şi Tunisia, prin care să se dezvolte şi să se coordoneze parteneriate între mediul academic şi cel industrial. Un alt obiectiv al întâlnirii este analiza modului de implementare a programelor de studii de masterat în domeniul sudării, dezvoltate în Tunisia şi Algeria, prin proiectul SM Weld, cu scopul de a facilita obținerea calificării şi diplomei de Inginer Sudor European/ Internațional și a modului de desfășurare a modulelor de formare pentru educația terțiară non-universitară, în vederea certificării calificării profesionale de tehnolog sudor european/international (European/ International Welding Technologist- EWT/IWT). Proiectul este coordonat şi implementat în perioada 2015-2019 de Royal Institute of Technology (KTH) din Stockholm - Suedia, în parteneriat cu 17 universităţi de stat, institute de cercetare, asociaţii profesionale şi companii industriale din Portugalia, Spania, România, Grecia, Germania, Suedia, Tunisia şi Algeria.

Citit 540 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2019 21:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro