Sesiune ştiinţifică internaţională studenţească ”Donaris 2019”. ÎNSCRIERI

Sesiune ştiinţifică internaţională studenţească ”Donaris 2019”. ÎNSCRIERI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Evenimentul ştiinţific, ajuns la a XII-a ediţie, este organizat de Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice şi este dedicat în exclusivitate studenţilor de la specializările Drept şi Administraţie publică. Anul acesta, Donaris va avea loc în data de 18-19 aprilie, dar înscrierile încep de acum.

Tradiţional, agenda conferinţei cuprinde o sesiune de comunicări ştiinţifice cu două secţiuni: Ştiinţe Juridice, respectiv Administraţie Publică şi Studii Regionale; Concursul de procese simulate, Concursul de opinii legale şi Concursul deciziilor administrative „Arta şi ştiinţa administraţiei publice: de la teorie la practică”. “Ediţiile Donaris sunt pentru participanţi un bun prilej pentru susţinerea şi dezvoltarea potenţialului ştiinţific, oferind posibilitatea împărtăşirii de idei, cunoştinţe şi dezbateri, utile în devenirea profesională a studenţilor. Avem, anual, cam 50 de participanţi, dedicăm o secţiune specială masteranzilor, iar cele mai bune lucrări sunt selectate şi publicate în revista noastră studenţească”, a declarat prof. dr. Florin Tudor, decanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice.

Parteneri ai Sesiunii Donaris 2019 sunt Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, Universitatea de Stat „B.P. Hasdeu” din  Cahul, Republica Moldova şi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Transilania din Braşov. Mai multe detalii se pot găsi la adresa: http://drept.ugal.ro/.

Citit 868 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2019 19:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.