Începe simularea Bacalaureatului

Începe simularea Bacalaureatului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Luni, 18 martie, de la ora 9,00, elevii din ultimii ani de liceu vor susţine proba la Limba şi literatura română din cadrul simulării examenului de Bacalaureat. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30.

De la Inspectoratul Şcolar Judeţean aflăm că la simularea probelor scrise pentru examenul de bacalaureat 2019 sunt înscrişi un număr de 8.377 de elevi din clasele a XI-a zi şi seral, a XII-a zi şi a XIII-a seral.

Elevii de clasele a XI-a şi a XII-a au la dispoziţie trei ore pentru a rezolva subiectele de simulare, timp care se scurge din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele de la simularea bacalaureatului 2019 sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), instituția din subordinea Ministerului Educației care creează subiectele pentru toate examenele naționale.

Pe 20 martie, elevii vor susţine simularea la Matematică sau Istorie, iar 21 martie, doar elevii de clasa a XII-a vor da proba la disciplina la alegere din specializarea urmată.

Rezultatele vor fi afişate pe 29 martie.

Citit 1146 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2019 19:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.