Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cele două loturi, de la gimnaziu şi de la liceu, care au reprezentat Galaţiul la faza naţională a Olimpiadei de Limba şi literatura română s-au întors acasă cu şase menţiuni şi trei premii speciale. La gimnaziu, menţiunile au fost câştigate de Iasmina Tuluş de la Şcoala Nr. 29 (profesoară Cristina Bejan), Marina Suvac de la CNVA (profesoară Oana Ichim) şi Andreea Bianca Bălan de la CNVA (profesoară Cătălina Popa), iar la liceu, de Cosmin Lazăr de la Colegiul Naţional "C. Negri" (profesoară Cristina Ciobanu), Ioana Gheorghe de la CNVA (profesoară Oana Ichim) şi Bianca Ion de la CNVA (profesoară Mariana Anton). Premiile speciale au fost adjudecate de Camelia Snop de la Şcoala Nr. 11 (profesoară Jane-Mary Scarlat), George Găinaru de la CNVA (profesoară Cătălina Popa) şi Daria Vasilache de la CNVA (profesoară Carmen Simion).

Citit 2310 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2019 17:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro