Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Liceul Tehnologic "Simion Mehedinţi" din Galaţi a găzduit concursul regional "Meseria, calea spre succes", dedicat elevilor cu cerinţe educaţionale speciale. Aflat la cea de-a treia ediție, acest proiect educațional îi are are drept coordonatori pe dir. Lucica Dumitrache, dir. adj. Diana Vieru și prof. Sanda Florea.

La concurs au participat 96 de elevi din 13 unități școlare din țară, din Buzău, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Huși, Râmnicu Sărat, comuna Ștefan cel Mare (judeţul Neamț) Cluj-Napoca, Galați, Mihălceni (jud. Vrancea).

Participând în cadrul unuia dintre domeniile: Turism și alimentaţie, Estetica şi igiena corpului omenesc, Mecanică, Fabricarea produselor din lemn, Industrie textilă şi pielărie, Construcții, instalații și lucrări publice, elevii au parcurs o probă practică prin care au avut oportunitatea de a-și dovedi calitățile profesionale, necesare domeniului de pregătire.

Citit 1422 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2019 17:11

1 comentariu

 • postat de Mariana Miercuri, 01 Mai 2019 13:00 89.136.0.*** Link la comentariu
  1
  2

  Nu am inteles de ce aceasta institutie de invatamant se numeste liceu. Nimeni nu a reusit sa ia bacalaureatul in ultimii ani si in continuare se numeste liceu. La liceu se invata mate, chimie, fizica, biologie, limba romana, engleza, istorie, geografie.
  Cu tot respectul pentru aceasta institutie si fara rautate, trebuie transformata aceasta scoala in ceea ce a fost candva "Scoala de arte si meserii ".

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.