Discounturi pentru studenţi şi angajaţii Universităţii

Discounturi pentru studenţi şi angajaţii Universităţii

Prorectrorul Ştefan Baltă alături de unul dintre parteneri, medicul Corneliu Mircea Codreanu
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Studenţii, cadrele didactice sau oricare altă categorie de personal de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați primesc discounturi cuprinse între 5-50 la suta de la 25 parteneri locali, urmare a semnării cu aceştia de parteneriate în cadrul proiectului „Universitate pentru comunitate”. Lista partenerilor şi a disounturilor oferite se află la adresa https://www.ugal.ro/informatii/parteneri.

Proiectul „Universitate pentru comunitate” se află încă la început şli se va extinde în mediul socio-economic din Galați și Brăila.

Citit 2027 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 13:46

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro