Cursuri gratuite de engleză, în această vară

Cursuri gratuite de engleză, în această vară
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

24 de locuri sunt disponibile la "Summer English School" - cursuri gratuite de limbă engleză dedicate elevilor de clasele a XI-a şi a XII-a, organizate de Fundaţia "Andreiana Juventus", în parteneriat cu Primăria municipiului Galaţi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, este vorba despre un program intensiv de pregătire, cu un profesor autorizat pentru examenul CAE (Cambridge English Advanced). Conform Primăriei, cursurile pentru examenul CAE se vor desfăşura în perioada iulie - august, în fiecare sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 14,00-18,00. Durata cursului este de opt săptămâni. În fiecare săptămână vor fi câte două şedinţe a câte patru ore fiecare, în total 32 de ore.

Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente: cartea de identitate a părintelui/ tutorelui legal cu care se încheie contractul, formularul de înscriere disponibil la sediul "Andreiana Juventus". Detali pot fi obţinute la numărul de telefon 0236.322.322 şi pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, formulare pentru înscriere se pot găsi şi la Inspectoratul Școlar Județean Galați.

"Elevii înscrişi vor susține un test de limba engleză, care cuprinde o probă scrisă şi o probă de conversație cu un profesor. Testul va dura aproximativ 45 de minute şi va fi susținut la Parcul de Tehnologia Informației, din str. Portului nr. 23, unde vor avea loc şi cursurile.

Certificatul CAE poate echivala proba de limba engleză pentru admiterea în învățământul liceal cu program bilingv şi intensiv şi proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat, dacă este promovat cu un punctaj cuprins între 180-210. Certificatul CAE este recunoscut de peste 12.000 de universități, colegii, organizații şi instituții guvernamentale din întreaga lume şi are valabilitate permanentă.

Citit 2987 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2019 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.