Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi a aprobat, în şedinţa de vineri, 31 mai, alocarea a 42.000 lei pentru organizarea, în colaborare cu Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, a Congresului Internaţional de Matematică, aflat la a IX-a ediţie. Deosebit de important pentru comunitatea academică, evenimentul va avea loc, în perioada 28 iunie - 3 iulie, la Galaţi, ediţiile anterioare fiind găzduit de centre universitare de prestigiu, precum cele din Bucureşti, Cluj, Braşov, Iaşi. "Ne bucurăm că Galaţiul va fi gazda unui congres atât de important. Avem o relaţie strânsă de colaborare cu mediul universitar, prin urmare era firesc să sprijinim desfăşurarea acestei acţiuni", a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea. La ediţia gălăţeană a Congresului Internaţional de Matematică sunt aşteptaţi să participe 300 de matematicieni din Europa, SUA, China şi Coreea de Sud.

Citit 1032 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2019 18:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro