S-au decernat ”Oscarurile” pentru liceeni

S-au decernat ”Oscarurile” pentru liceeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Regional al Teatrului pentru Elevi "De pe scena şcolii, pe scena vieţii" s-a desfăşurat între 20 şi 22 mai, la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna".

Premiul I şi Premiul pentru regie au fost câştigate de trupa "Contrast" de la Colegiul Economic "Virgil Madgearu" (prof. Eleny Cojocaru şi Simona Stoica). Premiul al II-ea i-a revenit trupei "Noi şi scena" de la Liceul Tehnologic "Costache Conachi" Pechea (prof. Daniela Dinu, Mihaela Manolea). Premiul al III-lea fost câştigat de "Metamorfoze" de la Colegiul Naţional "Costache Negri" Galați (prof. Elvira Buzoianu). Trupele "Trimbulinzii" de la Colegiul Național "Costache Negri" (prof. Valentina Braşoveanu), "Teatru pe săturate" de la Colegiul Național "Costache Negri" (prof. coordonator Cătălina Benea) şi "Intensiv" de la Colegiul Național "Al. I. Cuza" (prof. Violeta Stancu) au luat câte o Menţiune.

Trupa "Liane" de la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" (prof. Nicuța Ardeleanu-Blaga) a fost recompensată cu Premiul "Jenica Drăguş", iar trupa "Shadow Theatre" de la Colegiul Naţional "Calistrat Hogaş" Tecuci (prof. Marga Duvac), cu Premiul special al juriului.

Maria Ardeleanu Blaga ("Trimbulinzii" - CNCN) a primit Premiul pentru cea mai bună interpretare a unui personaj în travesti. Florin Cătălin Călin (Colegiul "Hogaș") este câştigătorul Premiului pentru cea mai bună interpretare a unui personaj principal masculin, iar premiul pentru cel mai bun personaj secundar i-a revenit lui Eduard Moise de la Colegiul Economic "Virgil Madgearu". Ana Maria Stroiu de la Liceul Tehnologic "Costache Conachi" Pechea a fost recompensată cu Premiul pentru cea mai bună interpretare a unui personaj principal feminin, acelaşi premiu pentru rolul secundar revenindu-i Cristinei Lupu de la "Trimbulinzii" - CNCN.

Libro Studio a oferit un premiu surpriză, prin tragere la sorți, premiu ce constă în participarea la Atelierele "Maia Morgenstern" de la Predeal, câştigat de Cristina Denisa Lupu (elevă a profesoarei Valentina Braşoveanu).

Citit 1589 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2019 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.