Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Universitatea "Dunărea de Jos" a participat la cel mai important eveniment educaţional la nivel global - Conferinţa Anuală şi Expoziţia NAFSA 2019, de la Washington. Instituţia academică gălăţeană şi-a prezentat oferta educaţională, alături de alte 23 de universităţi din România, în cadrul unei iniţiative ce îşi propune internaţionalizarea învăţământului românesc. NAFSA este cea mai mare asociaţie nonprofit din lume dedicată educaţiei şi schimbului internaţional, cu peste 3.500 de instituţii din întreaga lume.


Citit 1316 ori Ultima modificare Luni, 03 Iunie 2019 18:33

1 comentariu

 • postat de gheorghe Miercuri, 05 Iunie 2019 06:20 172.103.233.*** Link la comentariu
  1
  3

  Ia sa vedem ce e asta... NAFSA!
  "The 2019 annual conference theme, “Global Leadership, Learning, and Change,” encourages reflection on the current state of the field and on how to work through the changes and challenges faced by our profession. We will examine how to effectively deal with uncertainty and ambiguity in critical areas such as immigration, health, and safety..."
  si
  "... conference attendees share a very strong commitment to the core values of international education"
  ----
  Ce intelegem?
  Lumea se "schimba" si trebuie noi conducatori care sa fie angajati in sustinere VALORILOR [de baza ale] EDUCATIEI INTERNATIONALE... sa invete sa se lucreze efectiv cu nesiguranta si ambiguitatea [intalnite] in domenii critice ca IMIGRATIA, SANATATEA, SIGURANTA.
  ----
  La "ei", valorile de baza incep cu degeneratii sexuali - homosexualii si nebunia ideologiei "genului".
  Despre "imigratie" - nu afli din universitatile americane [profund contaminate de marxismul cultural} cum sa te aperi de invadatorii sau cum sa-ti aperi familia, neamul/natiunea, Tara... ci cum sa te faci "divers", adica sa renunti la propria identitate. In fapt - aplicare legilor noahide, colectie "morala" a talmudistilor babilonieni de pus goimii sub ascultare.
  N-o sa aflati ca granita dintre tari este pentru aparare propriilor cetateni ...
  Bineinteles ca sanatos nu poti fi daca nu esti de acord cu principiile neo-bolsevice, daca nu te dedici consumului de fecale umane botezate "probiotice", ... sau consumului de produse alimentare "imbogatite" cu celule din rinichi de fetusi avortati (HEK 293 – human embryonic kidney cells taken from an electively aborted baby) - PepsiCo, Kraft Foods, Campbell Soup, Solae, Nestlé....
  https://rafzen.wordpress.com/2019/03/18/list-of-companies-using-fetal-cells-from-aborted-babies-to-flavour-products/
  ... sau consumului de produse din organisme modificate genetic - desigur, nu insamantari, incrucisari, altoiri ci de-a dreptul interventii "a la Frankenstein", fara analizarea efectelor consumului de catre oameni...
  -----------
  Poate s-au distrat putin turistii... daca au semnat ceva sigur nu aduce beneficii "normalitatii; cand sursa este contaminata e mai important sa te izolezi si sa analizezi "ferit", nicidecum sa o iei in brate.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.