Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Școala Gimnazială “Iorgu Iordan” din Tecuci a câştigat 250 euro şi locul al IV-lea la o competiţie intitulată "Marea voluntariadă naţională de mediu a şcolilor", la care au participat 42.000 de elevi, din 105 unități de învățământ, din 22 de județe. În cadrul acestui concurs au fost realizate 6.858 de acțiuni legate de protejarea mediului precum ecologizări, plantări, sesiuni despre importanţa reciclării, a colectării selective şi a celor 3R: Reutilizare-Reducere-Reciclare, colecte de PET-uri folosite, hârtie, doze şi sticlă.

"Şcoala Gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci a participat pentru a doua oară la acest concurs pe tema educaţiei de mediu şi reuşeşte din nou să îşi adjudece unul dintre premii. Mulţumim organizatorilor pentru şansa oferită, mulţumim tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților care s-au implicat astfel încât școala noastră să se afle printre câştigători”, spune directorul Şcolii "Iorgu Iordan", Cristian Stănilă.

Citit 725 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 16:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro