178 de locuri speciale la liceu pentru romi. ÎNSCRIERI
Foto: Iulia Kelt

178 de locuri speciale la liceu pentru romi. ÎNSCRIERI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Săptămâna aceasta, până pe 14 iunie, se fac înscrieri pentru locurile speciale de la liceu pentru romi, la secretariatele unităţilor de învăţământ unde elevii respectivi au absolvit clasa a VIII-a. Dosarul trebuie să cuprindă cerere, copie legalizată după buletin sau certificatul de naştere, foaie matricolă cu media generală din gimnaziu, fişă medicală şi o recomandare din partea preşedintelui unei organizaţii a romilor, care să ateste că respectivul candidat aparţine acestei etnii. Ulterior urmează să fie adusă la dosar şi adeverinţa cu notele obţinute la Evaluarea Naţională.

Dosarele de înscriere vor fi aduse de reprezentanţii şcolilor la ISJ, pe 4 şi 5 iulie, între orele 10,00 - 13,00, urmând ca repartizarea să se facă în şedinţă publică, pe 9 iulie, începând cu ora 10,00, la Liceul Tehnologic de Marină.

Conform planului de şcolarizare afişat pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean, au fost alocate 178 de locuri speciale la liceu pentru romi şi 59 de locuri la şcolile profesionale.

Citit 1698 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.