Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Elevii din Galaţi au câştigat faza naţională a concursului "Cu viaţa mea, apăr viaţa", organizat, la Deva, de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, ei detaşându-se în faţa celor 20 de echipaje care s-au întrecut, timp de trei zile, în diverse probe specifice intervenţiilor în situaţii de urgenţă. Cea mai bună echipă de liceeni a fost cea a Liceului Teoretic "Emil Racoviţă, iar la secţiunea dedicată elevilor de gimnaziu, primul loc a revenit echipei Şcolii Nr. 3 Galaţi. Echipele s-au întrecut în două probe practice, constând în transportul unei victime pe o targă, pe o distanţă de 50 de metri, şi parcurgerea unui traseu sinuos cu masca pe figură şi vederea obturată. Cea de-a treia probă a constat într-un test grilă cu întrebări din domeniul prevenirii situaţiilor de urgenţă. În concurs s-au înscris peste 130 de elevi de gimnaziu şi liceu din judeţele Alba, Argeş, Brăila, Bihor, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Ilfov, Harghita, Hunedoara, Neamţ, Olt, Satu Mare, Suceava şi Timiş.

Citit 653 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2019 18:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro