Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Ecaterina Andronescu a declarat că profesorii care au luat note sub 5,00 la Titularizare, dar şi cei care s-au retras din examen nu vor mai fi primiţi la catedră. Întrebată dacă nu va crea haos în sistem prin această măsură, Andronescu a răspuns că sunt suficienţi profesori care să predea de la toamnă. ”În metodologie scrie că cei care n-au promovat sau au promovat cu note sub 5,00 nu intră în învăţământ. De ce să fac eu discriminare între cel care a dat lucrarea pentru că nu a știut subiectul și cel care a stat acolo și a luat 4,50. Trebuie să aplicăm aceeaşi unitate de măsură”, a spus Ecaterina Andronescu.
În judeţul Galaţi, sunt 72 de cadre didactice care n-au reuşit să obţină măcar nota 5,00 la Titularizare 2019 şi 83 de profesori care s-au retras din examen, după ce au văzut subiectele, care sperau să primească un post pe baza notelor obţinute în anii anteriori.

Citit 1372 ori Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2019 19:45

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro