Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Simpozionul Internaţional Euroaliment, organizat de Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, va avea loc în perioada 5-6 septembrie. Sunt aşteptaţi să participe specialişti în industria alimentară, biochimie, acvacultură şi marketing. Manifestarea va avea o secţiune în limba franceză, în colaborare cu Agenţia Universitară a Fracofoniei (AUF). Vor fi şapte secţiuni, care vor include: Sănătatea şi calitatea alimentelor, Compuşi bioactivi şi noi descoperiri în ingineria alimentelor, Reacţiile chimice şi alimentele, Calitate, integritate şi siguranţă în alimentaţia publică, Tehnologii inovative de ambalare, Biotehnologii avansate şi aplicaţiile lor, Acvacultură, pescuit şi conservarea ecosistemului acvatic.

Citit 300 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2019 18:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro