Simpozionul Internaţional Euroaliment

Simpozionul Internaţional Euroaliment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Simpozionul Internaţional Euroaliment, organizat de Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, va avea loc în perioada 5-6 septembrie. Sunt aşteptaţi să participe specialişti în industria alimentară, biochimie, acvacultură şi marketing. Manifestarea va avea o secţiune în limba franceză, în colaborare cu Agenţia Universitară a Fracofoniei (AUF). Vor fi şapte secţiuni, care vor include: Sănătatea şi calitatea alimentelor, Compuşi bioactivi şi noi descoperiri în ingineria alimentelor, Reacţiile chimice şi alimentele, Calitate, integritate şi siguranţă în alimentaţia publică, Tehnologii inovative de ambalare, Biotehnologii avansate şi aplicaţiile lor, Acvacultură, pescuit şi conservarea ecosistemului acvatic.

Citit 1058 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2019 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.