Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Lansarea programului "Dăm click pe România" de către Ateliere fără Frontiere din vara acestui an nu a rămas fără ecou. Una dintre puținele laureate ale programului este Școala Nr. 10 din Galați, selectată în competiția de proiecte educaționale. Cele 15 calculatoare donate de Ateliere Fără Frontiere (unități centrale, monitoare LCD, periferice, sistem de operare Windows 10) sunt destinate elevilor cu dificultăți materiale, din medii sociale vulnerabile, care își vor forma și dezvolta competențe digitale, abilități de navigare și căutare a informațiilor pe Internet, toate activitățile proiectate conducând, implicit, la diminuarea riscului de eșec și abandon școlar la care sunt expuși acești copii și la asigurarea egalizării șanselor. 
Demn de reținut este faptul că proiectul "Digi pași", pe care îl va demara școala, presupune implicarea voluntară a cadrelor didactice care vor realiza activitățile în afara curriculumului formal, Școala nr. 10 având deja o tradiție în desfășurarea programelor de voluntariat.

Citit 920 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2019 19:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro