Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Până pe 1 noiembrie, se desfășoară la Muzeul de Artă Vizuală Galați, a doua etapă a proiectului „Din antichitate, în timpurile moderne - materiale, tehnologie şi conservarea moştenirii culturale". Parteneri sunt de Școala de Artă în Sticlă din Valašské Meziříčí, Cehia (inițiatorul proiectului), Institutul Național de Arheologie din cadrul Academiei de Știință Bulgare din Sofia și Institutul Cultural Dvoreca din Balcic, Bulgaria.

Delegația ce se va afla la Galați, zilele acestea, este formată din 12 elevi și doi profesori ai școlii din Cehia, un reprezentant al Institutului din Sofia şi un reprezentat al celui din Balcic.

Participanții vor beneficia de activități teoretice și practice la Muzeul de Artă Vizuală, la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin", unde elevii cehi vor avea ocazia să-i cunoască pe cei români și să lucreze împreună la Gospodăria Tradițională "Vatra cu Dor" din Șivița.

Citit 693 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2019 14:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro