Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Elevii Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu" Galați acționează în mod constant pentru a combate schimbările climatice. Echipa înscrisă la Concursul Național ecOprovocarea a participat la o acțiune de plantare puneți în Odaia Manolache, sub îndrumarea specialiștilor de la Ocolul Silvic Galaţi. Elevii coordonați de profesoarele Desilia Anghele şi Maricica Neghină au înțeles că pădurile sunt cruciale pentru combaterea schimbărilor climatice globale, deoarece captează dioxidul de carbon din atmosferă, dar s-au şi distrat şi s-au simţit bine făcând împreună cu colegii altceva decât cursuri la şcoală.

Citit 1605 ori Ultima modificare Marți, 19 Noiembrie 2019 18:04

1 comentariu

  • postat de merlot Joi, 21 Noiembrie 2019 09:13 109.102.130.*** Link la comentariu
    1
    1

    Plantarea copacilor fără permis legal este ilegală ... mai întâi trebuie să existe un studiu despre importanța și locul potrivit, etc ... acesta este România.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro