Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

S-a dat startul proiectului "Pădurea mea", organizat de EcoStuff România şi susţinut de Profi, prin care se doreşte implicarea elevilor din clasele V-VIII din România în acţiuni de protecţie a mediului. Astfel, până pe 7 februarie, toate şcolile şi echipele de elevi interesaţi sunt aşteptaţi să se înscrie în prima ediţie a acestui proiect, care implică acţiuni de plantare de copaci şi care se va desfăşura începând cu 10 februarie.
Fiecare şcoală interesată să participe trebuie să îşi formeze o echipă de cinci elevi, sub îndrumarea unui cadru didactic. Aceasta echipă devine ambasadorul proiectului "Pădurea mea" în şcoala pe care o reprezintă. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă echipa este să organizeze o acţiune de plantare de copaci pe 21 martie, de Ziua Mondială a Pădurii, sau în oricare altă zi din Luna Pădurii, 15 martie - 15 aprilie. În acest interval trebuie plantați cel puțin 400 de copaci, pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați.
Elevii şi profesorii coordonatori din primele zece echipe care reuşesc să organizeze cel mai bine această acţiune de plantare vor participa gratuit în tabăra organizată special pentru ei în perioada 18-23 august. 
Detalii suplimentare despre procedura de înscriere şi desfăşurare a concursului pot fi găsite pe site-ul organizatorului, EcoStuff Romania.

Citit 1346 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2020 18:56

1 comentariu

  • postat de forest Sâmbătă, 01 Februarie 2020 00:22 89.137.136.*** Link la comentariu
    0
    2

    Toata Romania trebuie impadurita. Stop taierii padurilor din Romania! Opriti masacrul ! Ajungeee!!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro