Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Din 13 iulie, până pe 19 iulie, cadrele didactice care vor să facă parte din Corpul experţilor educaţionali se pot înscrie prin completarea formularului de selecție, disponibil online. Pe 20 iulie, vor fi afișate listele cuprinzând candidații admiși în urma selecției.
În intervalul 20-27 iulie, candidații admiși vor depune, la inspectoratele școlare județene, portofoliile cu documentele prevăzute de metodologia de organizare și desfășurare a concursului. Aceste portofolii pot fi transmise și electronic, până cel târziu la ora 16,30, în data de 27 iulie, pe adresele de e-mail comunicate de inspectoratele școlare. Evaluarea portofoliilor candidaţilor se va face până pe 4 august, iar rezultatele se vor afişa pe 13 august.
Ordinul de ministru privind înscrierea în Registrul național al experților în management educațional a cadrelor didactice declarate promovate va fi emis până pe 24 august.

Citit 1367 ori Ultima modificare Luni, 13 Iulie 2020 17:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro