”Dunărea de Jos”, pentru prima dată în topul marilor universităţi

”Dunărea de Jos”, pentru prima dată în topul marilor universităţi
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a fost inclusă pentru prima dată în clasamentul The Times Higher Education World University Rankings 2021, alături de alte peste 1.500 de universități, din 93 de țări și regiuni.

Instituția gălăţeană se află pe poziția 1.001+ în clasamentul general și pe locul al şaselea din 13 în clasamentul universităților din România, incluse în acest ranking. Înaintea UGAL se află Academia de Studii Economice din București (ASE), Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB) și Universitatea din București.

Universitatea Oxford, Universitatea Stanford și California Institute of Technology conduc clasamentul internațional al universităților, realizat de Times Higher Education 2021.

Clasamentul se realizează în baza a 13 indicatori de performanță, care măsoară performanța unei instituții în patru domenii, printre care Predare, Cercetare, Transfer de Cunoștințe și Perspective Internaționale.

Citit 4978 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2020 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.