Fonduri europene pentru dotarea școlilor speciale

Fonduri europene pentru dotarea școlilor speciale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În ședința de îndată a Consiliului Județean Galați, organizată în sistem on-line în dimineața zilei de 3 noiembrie, a fost aprobat proiectul ”Acces la educație în mediul online în contextul crizei sanitare Covid-19 în unitățile de învățământ special din județul Galați”. Totodată, au fost stabilite cheltuielile aferente și parteneriatul pentru realizarea acestuia.

Scopul proiectului este dotarea unităților de învățământ special din județul Galați cu echipamente IT mobile de tip tabletă și dispozitive electronice necesare pentru desfășurarea activității didactice în mediul on-line. Este vorba despre Liceul Tehnologic "Simion Mehedinţi", Şcoala Gimnazială Specială "Emil Gârleanu", Şcoala Gimnazială Specială "Constantin Pufan", toate din municipiul Galaţi, precum și de Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” din Tecuci.

Bugetul total al proiectului derulat prin Programul Operațional Competitivitate (POC) este de circa 1,12 milioane de lei (inclusiv TVA), din care valoarea finanțării nerambursabile este de puțin peste 1,1 milioane de lei. Cofinanţarea aferentă este de 22.495,53 lei, reprezentând doi la sută din totalul cheltuielilor eligibile.

Citit 2051 ori Ultima modificare Marți, 03 Noiembrie 2020 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.