Elevii gălățeni primesc răspunsuri de la studenți, despre viața de facultate

Elevii gălățeni primesc răspunsuri de la studenți, despre viața de facultate
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În perioada 6-27 martie, începând cu ora 13,30, elevii gălățeni vor avea oportunitatea de a participa activ în cadrul unor sesiuni online, pe platforma Zoom, la evenimentul "YOUr future MATTERs 2", unde vor primi informații despre facultățile din România şi din străinătate, de la foști sau actuali studenți, care vor fi prezenți în calitate de speakeri.

Conferința, organizată de Interact Club Galaţi, se află la a doua ediție, prima fiind un adevărat succes. În cadrul a patru sesiuni, opt actuali și foști studenți vor ține discursuri despre experiența lor la admitere, viața pe băncile facultății și alte subiecte de interes pentru liceeni. Vorbitorii au urmat facultăți din România, SUA, Olanda şi Marea Britanie, studiind, printre altele, Psihologie, Biologie şi Computer Science.

"Deşi suntem în era tehnologiei, există o lipsă de informare în rândul tinerilor cu privire la viața postliceală. Acest proiect reprezintă o ocazie de a-ţi dezvolta percepția asupra viitorului tău ca student sau chiar absolvent al unei facultăți. Tinerii pentru care procesul de tranziție între învățământul liceal şi cel superior este unul stresant vor avea parte de îndrumarea celor care au trecut prin aceleași experiențe", declară reprezentanții Interact Club Galaţi.

Informații despre modul de înscriere și de desfășurare a proiectului pot fi găsite pe pagina oficială a conferinței.

Citit 1538 ori Ultima modificare Vineri, 05 Martie 2021 11:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.