Burse de 1.000 de lei pe lună

Burse de 1.000 de lei pe lună

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Elevii se pot înscrie pentru "Bursele Cupio", care au ca scop susținerea copiilor ce provin din familii cu posibilități materiale reduse, având rezultate şcolare foarte bune, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare sau activităţi de voluntariat. Bursa este de 1.000 de lei pe lună. Termenul-limită până la care tinerii pot aplica este 1 iulie. Elevii selectați vor fi anunţaţi pe site-ul companiei, www.cupio.ro, în data de 30 august. Mai multe detalii despre programul "Bursele Cupio" şi despre înscriere sunt disponibile pe http://bit.ly/BurseleCupio.

Citit 746 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Iunie 2021 22:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro