Nu se mai ţine cont de rata de vaccinare a personalului din şcoli

Nu se mai ţine cont de rata de vaccinare a personalului din şcoli
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În toate localitățile cu rata de infectare sub 3.00 la mie, indiferent de rata de vaccinare a personalului din învățământ, școlile și grădinițele vor fi deschise cu prezență fizică începând de luni, după ce va fi modificat ordinul comun al miniștrilor Sănătății și Educației, a anunțat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Noile reguli de funcționare a școlilor, care vor fi valabile de săptămâna viitoare, urmează să fie publicate în Monitorul Oficial. Data de referință pentru rata de infectare este ziua de vineri, pentru săptămâna următoare, a mai spus ministrul.

În judeţul Galaţi, 51 dintre cele 65 de unităţi administrativ-teritoriale au avut vineri, 19 noiembrie, rata de infectare sub 3.00 la mie. Astfel, de luni, 22 noiembrie, în aceste localități, toate unităţile de învăţământ vor desfăşura cursuri cu prezență fizică.

Citit 1182 ori Ultima modificare Vineri, 19 Noiembrie 2021 18:00

3 comentarii

 • postat de VaccinatuAsimptomatic
  Vineri, 19 Noiembrie 2021 13:28
  5.13.129.***
  @OnLine
  Scolile sunt "SECUNDARA" cale de transmitere ale infectiei.
  Scolile ar trebui REDESCHISE ! Scoala online e cea mai mare prostie !
  De fapt, "Ordinul de Zi pe Unitate" este "Vaccinare fortata" in loc de SANATATE !!!
  Atat timp cat VINDECATII sunt fortati sa se vaccineze, asta nu mai are legatura cu interesul societatii pentru sanatate ! ... si cei VINDECATI sunt peste 98% !!!
  2
  3
  Raportează
 • postat de Sa moara covidul daca mai intelegi
  Vineri, 19 Noiembrie 2021 12:00
  5.13.221.***
  deci daca rata va fi de minim 4,sa nu zic 3, se intra in online...a,nu,daca e 5 la mie trebuie sa fie vaccinati profesorii...
  Bai,voi mai stiti cate ordine stupide ati dat???????
  0
  14
  Raportează
 • postat de ONLINE
  Vineri, 19 Noiembrie 2021 08:13
  77.111.247.***
  Școlile sunt PRINCIPALA cale de transmitere a infecției.

  Pe locul doi sunt birourile.
  Cârciumile vin pe locul trei.
  5
  9
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro