Academia de leadership pentru directori de şcoli

Academia de leadership pentru directori de şcoli
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Directorii de şcoli din judeţul Galaţi se pot înscrie la Academia de Leadership Management Şcolar, până pe 13 martie, prin completarea unui formular disponibil pe pagina ave-romania.ro/academia-de-leadership. Asociația pentru Valori în Educație pune la dispoziţie 200 de locuri şi 250 de mentori din business. Directorii selectați vor colabora direct cu un lider din business, care va deveni mentor personal pe durata celor 16 luni de instruire. Cursurile se vor desfăşura atât online, cât și în format fizic. Programul reunește o comunitate valoroasă de directori din întreaga țară, dar și lideri și profesioniști din mediul privat.

Citit 727 ori Ultima modificare Vineri, 25 Februarie 2022 00:10

1 comentariu

 • Duminică, 27 Februarie 2022 20:07
  95.77.107.***
  Pamflet
  In Romania directorii (rebranduiti in manageri/edili/parlamentari/ministri) stiu totul. In fapt este si normal la cate scoli si cursuri au absolvite, plus diplome fake descarcate de pe internet... Ei nu au nevoie de cursuri deoarece "au valoare" (cum spune maneaua)!
  In fapt si fakedilul Galatilor s-a exprimat critic la romanul atoate stiutor. De parca edilii au fost facuti din material de primar care le stie pe toate. Unii spun lucuri trasnite, dar nu-si dau seama de ridicolul situatiei in care se pun facand afirmatii generice despre cunostintele acumulate de romani din experienta stramosilor (era o vorba a copiilor - "cine zice ala este" ).
  In concluzie edilul s-a autocaracterizat atat prin aprecierea facuta la adresa propriilor alegatori, dar mai ales prin raspunsurile semidocte date celui ce i-a ridicat interviul la fileu (unde a intentionat sa ne arate cat este el de destept si de inginer priceput la toate (desi nu este capabil sa urmareasca referentii si inspectorii primariei, care trebuiau sa-i semnaleze problemele orasului si ale cetatenilor, care din inteligenta nativa a lui Moromete, cedeaza primii si parasesc orasul)!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.