Studenţi gălăţeni premiaţi la un concurs de robotică

Studenţi gălăţeni premiaţi la un concurs de robotică
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa Rebooters, compusă din studenții Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, a câştigat premiul Hackathonului "Open Hub", desfăşurat pe 23 septembrie, la sediul Thecon Galați. Proiectul a fost finanțat prin Semimaraton Galați 2022, program al Fundației Comunitare Galați.

Tema concursului a fost crearea unui dispozitiv capabil să analizeze calitatea aerului din orașul Galați și să transmită datele prin intermediul unui modul GSM către un server, pentru ca acestea să poată fi făcute publice pe o platforma ce urmează să fie lansată.

Echipa câştigătoare a fost formată din Podaru Mihai (student anul II, specializarea Automatică și Informatică Aplicată), Andrei Lăbuș (student anul II, specializarea Automatică și Informatică Aplicată), Claudia Anghel (studentă anul III, specializarea Automatică și Informatică Aplicată) și Cristian Iordăchescu (student anul I, specializarea Calculatoare).

Studenții premiaţi au două săptămâni la dispoziție pentru a face un prototip complet funcțional, care să fie gata de pus la muncă pe teren.

Citit 2371 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2022 23:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.