Controale ARACIP în liceele din Galați

Controale ARACIP în liceele din Galați
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

La Colegiul Național "Costache Negri" din Galaţi, respectiv, Colegiul Național de Agricultură și Economie din Tecuci s-au desfăşurat, în perioada 7-10 martie 2023, controale ale calității învățământului. 

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Galați, respectiv, Consiliul Județean al Elevilor Galați, a organizat vizite de lucru în unitățile de învățământ menționate mai sus. În județ au existat două echipe formate din câte patru persoane care au asistat la orele de curs, au făcut controale în cancelarii, au constatat micile probleme cu care s-au confruntat cadrele didactice şi elevii din cele două licee vizate.

Totodată, membrii trimiși ca examinatori ai Consiliului Județean al Elevilor Galați au început vizitele de lucru în liceele din teritoriu, pentru a vedea cum se desfășoară Adunările Generale ale consiliilor școlare ale elevilor din unitățile de învățământ. Aceștia au luat parte la Adunările Generale, au constatat problemele și au verificat actele întocmite în consiliile școlare, pentru a se asigura de bunul mers al lucrurilor.

 

Citit 1997 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2023 07:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro