Controale ARACIP în liceele din Galați

Controale ARACIP în liceele din Galați
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

La Colegiul Național "Costache Negri" din Galaţi, respectiv, Colegiul Național de Agricultură și Economie din Tecuci s-au desfăşurat, în perioada 7-10 martie 2023, controale ale calității învățământului. 

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Galați, respectiv, Consiliul Județean al Elevilor Galați, a organizat vizite de lucru în unitățile de învățământ menționate mai sus. În județ au existat două echipe formate din câte patru persoane care au asistat la orele de curs, au făcut controale în cancelarii, au constatat micile probleme cu care s-au confruntat cadrele didactice şi elevii din cele două licee vizate.

Totodată, membrii trimiși ca examinatori ai Consiliului Județean al Elevilor Galați au început vizitele de lucru în liceele din teritoriu, pentru a vedea cum se desfășoară Adunările Generale ale consiliilor școlare ale elevilor din unitățile de învățământ. Aceștia au luat parte la Adunările Generale, au constatat problemele și au verificat actele întocmite în consiliile școlare, pentru a se asigura de bunul mers al lucrurilor.

 

Citit 2446 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2023 07:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.